81-годишна опозори синовете си с цветист разказ за сексуалния си живот в ТВ предаване

Възрастната британка, която се омъжи за 35-годишен мъж от Египет, се помири със синовете си, които бяха против брака ѝ, пише LADBible, цитиран от „Блиц“. Синовете на 81-годишната Ирис Джоунс – 54-годишният Стивън и 53-годишният Дарън, се скараха с майка си, след като заедно с младия си мъж Мохамед Ахмед Ибрахим тя се появи в телевизионното шоу This Morning. И пред цялата страна старицата доста цветно описа сексуалния им живот. Тя сподели, че в първата брачна нощ заедно с партньора си са изхабили цяла опаковка лубрикант, а на следващия ден не можела да ходи.

Предаването с участието на нестандартната двойка се превърна в истински хит, а синовете на британката решават, че майка им ги е опозорила и спират да общуват с нея. Въпреки това Джоунс успява да сложи край на семейната вражда. На 11 декември тя пристига във Великобритания. Синовете ѝ решават да се срещнат с нея, защото не искат да я оставят сама на Коледа. И всички заедно посрещнали светлия празник. През цялото време Ирис била с медицинска маска и не пипала нищо.

„Момчетата ми приеха факта, че всичко между нас е истинско. Ние с него се обичаме искрено”, казва британката. Тя добавя, че не е говорила с мъжа си на Коледа, тъй като той не празнува празника заради вярата си.

Въпреки че самата Джоунс е приела исляма, признава, че не може да се откаже от празника. Тя добавя, че много тъгува за съпруга си, с когото е живяла 3 месеца в Кайро. Наложило ѝ се да се върне на Острова, тъй като жегата не ѝ понася. Мохамед все още не може да получи виза и затова е останал в Египет. Джоунс и Ибрахим се запознават през 2019 г. във Фейсбук. След като си пишат известно време, британката отива в Кайро. За да бъде повече време с любимата си, младият мъж напуска работата си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени