site xnxx india motel footjob. wifelovers

80 лева за среща със звезда от Хари Потър

Магията на Хари Потър се пренася в София. Най-верните почитатели на блокбъстъра за очилатия магьосник ще имат възможност да получат автограф от една от звездите във филма. Стан Яневски, единственият българин, участвал във вълшебната сага, ще пристигне в София за среща с почитателите си. За мъгълите (член на немагьосническата общност обикновен човек) обаче има лека уловка. Три подписа, една снимка с Виктор-Крум и кратка беседа ще струват 80 лв.

Яневски, който се превъплъти брилянтно в ролята на търсач за националния отбор на България в популярния магьоснически спорт куидич, ще се срещне с родните фенове след 16-годишна пауза. Първата и единствена по рода си среща с актьора в България досега бе организирана след премиерата на „Хари Потър и Огненият бокал“ през 2005 г., в която българинът играе.

Сега Стан Яневски пристига специално, за да позволи на фенклуба да се докосне до него, разказите и спомените му, свързани с екранизацията на романа на Дж. К. Роулинг. Неотдавна в интервю Стан признава, че бил дал съвет на по-младото си „аз“, в случай че може да върне времето назад, пише „България Днес“.

И той е: „Да се задържа максимално на гребена на вълната на „Хари Потър“. Тогава нямах опитността, бях малък, в нов бизнес. Сигурно изпуснах някои възможности“.

До дни предстои премиерата на най-новата Холивудска продукция с участието на Яневски. Екшънът Last Man Down ще направи своя дебют първо в кината в САЩ.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal