8-те най-сексапилни елемента от гардероба на жената

Когато жената не прекалява, а мери внимателно еротиката, която прилага в облеклото си, това я прави още по-желана. Въпросът не е в това дали тя търси партньор – това е само зареждане, зареждане с гориво и друго попълване на женската енергия. Важно е да не прекалявате с голотата и да се съсредоточите върху едно нещо (максимум два елемента), за да изглеждате вулгарно. 

Ето кои са елементите от гардероба, който правят жените натурално сексапилни, посочени от trafficnews.bg.

Висок ток

Дама на високи тънки токчета предизвиква асоциация с риск в подсъзнанието на мъжа. Това от своя страна води до игра на фантазия и възбуждане на интереса.

Малка черна рокля

Не е необходимо малката черна рокля да е ултракъса. Дължината може да достигне до коляното. Основното е, че подчертава извивките на тялото. Перфектната рокля прави външния вид строго секси.

Чорапи (жартиери)

Това не е елемент от гардероба, който е подходящ за всеки сезон, но трябва да се използва, ако е възможно. Дантела, която наднича изпод подгъва, може да подлуди човек и буквално да го направи роб.

Прозрачна блуза

Под нея задължително трябва да има секси бельо. Сутиенът може да бъде във всяка всяка форма, която ще направи така, че гърдите ви да изглеждат красиво. 

Мини пола

Притеснявате се от портокаловата кожа на краката си? Недейте! Самите мини поли привличат почти винаги мъжкото зрение.

Деколте

Топове и бодита са изрязани деколтета са едни от най-достъпните артикули и стоят чудесно, поради изобилието от правилно бельо.  „Погледнете ми в очите“, казват момичетата и са изключително доволни от ефекта.

Кожени дрехи

Особено в комбинация с нещо ефирно. Например рокля от шифон. Такъв микс създава появата на агресивна невинност – нещо, на което всеки мъж се поддава.

Дантела

Тя придава невероятна женственост. Основното е, че не трябва да прекалявате с нея. Само лента от дантела на правилното място е достатъчна, за да събудите конкретен интерес у мъжа. 

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени