6 летни дрехи, издаващи провинциалистката

Дамите винаги искат да са в крак с модата. Да изглеждат, да се обличат и да се чувстват добре. Но понякога в стремежа си да следват трендовете допускат много, много сериозни грешки.

Тук от jenata.blitz.bg ни показват шест летни дрехи, които много жени имат в гардероба си, но те всъщност ги превръщат в зле изглеждащи провинциалистки.

Ето кои да летните дрехи, които веднага трябва да изхвърлите от гардероба си, за да избегнете модни гафове:

Дрехи с леопардов принт

Леопардовият принт изглежда особено вулгарно върху тънка материя. Следователно трябва да кажете твърдо „Не!“ на подобни одежди. Все пак модните специалисти уверяват, че леопардов принт като елемент върху чанта или обувки е сравнително приемлив.

Дълга плетена жилетка за лятото

Този парцал прави фигурата на всяка жена безформена. Плетените жилетки, носени през лятото, бяха модерни за последно преди около 30-ина години и то не особено успешно. Да не говорим, че жилетка и лято изобщо не се вписват.

Блузи с огромни ръкави
Обемът на тези блузи не е никак подходящ за лятото, защото всяка жена навлякла подобна блуза изглежда огромна. Да не говорим колко жега привличат огромните ръкави.

Суичъри и тениски с неуместни послания

Веднага правим уточнението, че ако върху дрехата пише Gucci или Disney, може и да не ги изхвърляте от гардероба си. Но ако върху суичъра / тениската / блузата има изрисуван Мики Маус, придружен от някое нецензурно послание, то по-добре забравете за тях. 

Риза тип туника


Незаконната дъщеря на роклята е туниката. Ризата от своя страна е винаги добър избор. Но Франкенщайн помежду им е просто лудост! Забравете за тези хибриди – изберете си какво точно да носите – риза, туника или рокля, но не и дреха, „събрала“ в себе си всичко наведнъж.

Балерини и обувки със заоблен връх

Да, балерините са удобни за дългите вечерни летни разходки, но те вече не са на мода. Като цяло обувките със заоблен връх са присъщи само на провинциалистките. Сега класните дами залагат на обувки с остър връх или поне квадратен – сега това е на мода. 

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени