site xnxx india motel footjob. wifelovers

580 души са изследвали за ХИВ/СПИН в Благоевград, един е заразен!

0

От началото на годината в Кабинета за анонимно и безплатно изследване на ХИВ/СПИН в Благоевград са се изследвали 580 човека като един от тях е с положителен резултат. Резултатът е потвърден от Референтната национална лаборатория в София. Още трима човека са се изследвали самостоятелно в същата лаборатория, съобщи за Радио Благоевград д-р Мончева.

Националната лятна АНТИСПИН кампания ще продължи до 15 септември. За Радио Благоевград д-р Веселка Мончева, директор на дирекция „Надзор на заразните болести“ в РЗИ Благоевград, заяви, че такива кампании се правят през лятото, защото хората са по плажовете и за тяхно улеснение експертите отиват на място при тях.

Кампанията в област Благоевград стартира утре в Добринище. На 21-ви, във вторник, изследване ще се прави в Аквапарка в Благоевград, на 23 август експертите ще бъдат на плажа в хотелския комплекс в кв. „Баларбаши“ в Благоевград. На 28-ми август кампанията продължава в плажния комплекс в Симитли, на 4 септември безплатните изследвания ще се правят по плажовете и хотелите в село Огняново, на 5 септември в Сандански на пл. „България“, на 11 септември в Банско на площа „Никола Вапцаров“. Кампанията завършва на 13 септември в град Гоце Делчев, пред НЧ „Просвета“.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal