5 зодии, които си падат по лошите момчета

Понякога страстта е по-силна от самите нас. Някои момичета лесно биват привлечени от „лошите момчета“, дори когато знаят, че нещата няма да имат хубав край. Дори когато са наясно с факта, че сърцето им ще бъде разбито и не могат да очакват нищо сериозно, те пак се хвърлят с „рогата напред“. За тези 5 зодиакални знака химията и любовните трепети са прекалено силни, по-силни са от гласчето на разума, което им нашепва, че ще сгрешат.

Ето кои зодии си падат по лошите момчета.

Овен

Представителките на тази зодия харесват предизвикателствата и не понасят скуката. Затова да свалят някое лошо момче е като задължително за тях. Знаят, че с такова момче никога няма да им е скучно, винаги ще има тръпка, ще има много кавги и спорове във връзката, които обаче ще поддържат искрата и ще я правят интересна. А и те много държат на страстните отношения и се отдават на похотта. Опитват да направят от това продължителна връзка, така поддържат адреналина.

Близнаци

Те опитват да съблазнят лошите момчета, защото това им се струва вълнуващо и различно преживяване. За тях няма почти нищо по-лошо от скучна, еднообразна и монотонна връзка. Не понасят рутината. Понякога дори само да си мечтаят за лошо момче и да си фантазират някакви неща, е по-добро от скучната връзка. Лошите момчета сякаш никога не са напълно отдадени на връзката и силно влюбени, което дори се харесва на Близнаците. Но само в началото, после и това им омръзва и търсят нещо ново.

Скорпион

Скорпионите просто винаги намират начин да се забъркат в странни ситуации и да попаднат на хора, които не са подходящи за тях и им влияят зле. Това може да е съдба, може да е изкушение и страст. Скорпионите понякога си мислят, че могат да променят човека до тях и да му покажат правилния път. Смятат, че със силната си любов и лоялност, както и с времето, ще „излекуват“ лошото момче. Но това рядко се случва. А и тези знаци продължават да опитват да създават такива връзки, защото си мислят, че поне този път ще бъде различно. Харесва им да има тръпка и заедно да нарушават правилата. Но в същото време Скорпионите са много верни и усещат, че от връзката няма да излезе нищо.

Стрелец

Те са познати като най-смелите зодиакални знаци, които винаги са готови за приключения и търсят нови усещания. Стрелците не просто изкушават лошите момчета и флиртуват с тях много успешно, но и си мислят, че могат да бъдат още по-лоши от тях и да следват темпото им, както никой друг зодиакален знак не би могъл. Донякъде са прави, но в един момент това ги изморява, защото искат да преследват други свои цели. Понякога момичетата, представители на тази зодия, искат лошо момче, за да изглеждат и те самите готини в очите на другите и да могат да се хвалят кое е гаджето им. Харесва им да са популярни и да са заобиколени от интересни хора.

Водолей

Водолеите просто са много изкушени от хора, които се държат по-различно, отличават се в тълпата и не се страхуват. Бунтарите са им слабост. Не говорят много за чувствата си, гледат да не се оставят на емоциите, но не могат да устоят, когато видят момче, което се бори за някакви каузи, които другите отхвърлят и отричат. Момче със страна и луда прическа, което се облича по шантав начин и нарушава нормите в училище или работата. Водолеите също се бунтуват и не се подчиняват на традиции, затова искат и такова момче до себе си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени