site xnxx india motel footjob. wifelovers

5 болести ни убиват без симптоми

Логично е да смятаме, че смъртоносните заболявания задължително се проявяват с някакъв вид симптоми. Експертите обаче посочиха 5 заболявания, които бавно ни приближават до гроба, като в същото време не се проявява никаква индикация за съществуването им.

Хипертония

Най-честата „тиха болест“ е високото кръвно налягане, пише zdrave.to. Повече от 60% от жертвите на хипертония по време на скоковете на налягане не изпитват никакви промени в благосъстоянието си, а малко над 45% могат да се оплакват от тежест в главата и други признаци. Ако кръвното Ви налягане е постоянно над 140/90, трябва непрекъснато да приемате лекарства и да предотвратите хипертонията да доведе до инсулт.

Синдром на поликистозните яйчници

При това състояние количеството мъжки хормони андрогени се увеличава в женското тяло. Хормоналните дисбаланси пречат на овулацията и пречат на жената да забременее. Повишен е и рискът от други хронични заболявания, включително диабет тип 2 и сърдечни заболявания. Според експерти синдромът на поликистозните яйчници засяга до 10% от всички жени в детеродна възраст, но половината го пропускат поради трудности при поставянето на диагноза.

Рак на белите дробове

Разбира се, в крайните етапи ракът на белия дроб е придружен от симптоми и дори такива, които трудно се понасят.

Това е един от най-тежките видове тумори по отношение на нивото на болка, изпитвано от пациентите. Но почти до четвъртия етап ракът на белия дроб може да остане незабелязан, понякога причинявайки само кашлица, която може да бъде объркана с кашлица на пушач. Обърнете внимание на кръвта в храчките, рязка загуба на тегло, болки в гърба, не се колебайте да посетите лекар и ако пушите, проверявайте белите си дробове поне веднъж годишно.

Глаукома

Основната причина за слепота при хора над 60 години. Но симптомите на глаукома често не са много очевидни, докато зрителното увреждане не стане много сериозно. Глаукомата понякога се нарича „тихият похитител“. Препоръчително е да се подлагате на изчерпателни офталмологични прегледи в напреднала възраст.

Хламидия

Честа полово предавана инфекция. На ранен етап се развива почти без симптоми. Дори когато се появят, те са леки и често се пренебрегват. Не пренебрегвайте болката при уриниране, вагинално и пенисно отделяне, болка по време на полов акт, кървене между менструациите и болки в тестисите при мъжете.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal