site xnxx india motel footjob. wifelovers

4 зодии, които обичат ролята на жертва

Някои хора са неусложнени и прости. Те казват какво им е на ума и бързо приемат грешките си, когато грешат. Докато от друга страна, има някои хора, които са склонни да действат невинно, когато се докаже, че грешат. Те обичат да манипулират хора и ситуации, за да не се окажат „лошите“.

Такива хора не могат да признаят грешките си и обичат да прехвърлят вината върху другите. Те обичат да се държат като разглезено дете и никога не поемат отговорност за своите грешки. Те хленчат и плачат, когато ги обвиняват.

Вижте 4-те зодии, които избират да „играят“ картата на жертвата, когато вземат лошо решение.

Дева

Девите стават арогантни и минават в защитна позиция, когато допуснат грешка. Те се опитват да прехвърлят вината върху други хора, като посочват техните грешки и неспособности да вземат решения по един мъдър и добре обмислен начин.

Рак

Раците много лесно се обиждат. Те някак усещат, че целият свят е срещу тях. Едно недоразумение и те ще ви откъснат от живота си. В техните глави Раците са страдащите, които винаги се приемат за даденост и никога не им се дава признанието, което заслужават.

Риби

Родените в Риби хора са по принцип невинни и искрени и са склонни да се доверяват на хората много лесно и бързо. Те инвестират в грешен тип хора и когато такива хора ги предадат, те се чувстват сами и наранени. По този начин те играят картата на жертвата и се държат като страдащи, вместо да се изправят срещу този човек, който ги е наранил.

Близнаци

Близнаците постоянно се сравняват с другите. Те се чувстват некомпетентни и несигурни, когато виждат как други хора около тях успяват и се справят добре в живота. Затова вместо да се опитват да подобрят обстоятелствата си и да работят усилено, за да спечелят успех, Близнаците започват да се самосъжаляват и да се правят на жертва.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal