3 удобни пози за анален секс

Когато става въпрос за анален секс, всички се сещат първо за „кучешката” поза. Това обаче не е единствената възможност, която стои пред вас и партньора ви.

Вижте 3 от най-удобните пози за анален секс. Те са подходящи за абсолютно всички, без значение от физиката им. Основното и най-важно нещо е да не забравяте лубрикант – колкото повече, толкова по-добре.

Лъжичка

Тази поза е за всички, които искат просто да се отпуснат и да се наслаждават максимално в комфортна обстановка. За целта трябва да легнете на една страна в поза лъжички, сгънете краката си в коленете и просто действайте. В тази поза е удобно мъжът да се заиграе и с други част от тялото на партньорката си. За повече удоволствие може да се използва вибратор, който да стимулира клитора на жената.

Ездачка

Тази поза е наистина удобна дори и за анален секс, колкото и да не ви се вярва, пише jenata.blitz.bg. Добре е обаче да се облегнете леко назад и да поставите ръцете си на леглото за баланс. Всичко иначе е стандартното – половинката ви лежи, вие сядате отгоре и контролирате движението и дълбочината на проникване, според това как се чувствате.

Обратна мисионерска

Това е перфектната позиция за начинаещи, които ще получат достъп и до други интимни зони. Тя е удобна и за двамата партньори. Ако е необходимо, може да поставите възглавници под корема на жената. Може да използвате пенис-пръстен. Добре е да се отбележи, че и в обичайната проява на мисионерската може да практикувате анален секс. jenata.blitz.bg

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени