25-годишно момиче се омъжи за 60-годишен и последва…

В следващите редове ще ви разкажа за историята на дъщерята на една жена, наречена Кейти за целта на историята. Момичето реши да се омъжи за доста по-възрастен мъж, а това, което последва, беше страшно.

Дъщерята на Кейти бе на 25 години. Учеше в университет и доколкото знам работеше. Бе заобиколена от млади хора, образовани, но не с особено впечатляващи финанси.

Дъщеря ѝ непрестанно намирала недостатъци на всичките си връстници. Даже по едно време се шегувахме, че просто търси съвременния Ален Делон. И ето, че изведнъж той се появи за нея…

Когато щерката на Кейти представила бъдещия си съпруг на родителите си те били в ступор. Близо седмица изпаднали в будна кома и буквално съществували на автопилот. Това било шокиращо, защото избраникът на дъщеря им бил с 14 години по-възрастен от бащата на булката. Това не е всичко…

Той има двама сина – един на 40 години и един на 37-годишна възраст. Достатъчно шокираща е възрастта на избраника ѝ, но това, че синовете му били по-възрастни от нея, запълнили странно изглеждащата картинка по не особено добър начин.

Момичето се опитало да убеди семейството си, че е сигурна в избора си и ги помоли да приемат възлюбения ѝ. Родителите ѝ пък опитвали да я убедят в обратното, но отсреща получаваха само отговора „Обичам го“.

Бъдещият младоженец изглеждал по-млад за възрастта си, не бил беден, имал доходоносна работа. Той обаче бил на 60, а детето им едва на 25 години.

Тогава щерка ѝ поставила ултиматум: „Или приемате ситуацията и нас или се изнасям да живея при него и никога повече няма да ви проговоря или да ми видите очите“, заклело се момичето.

Напрежението в семейството се изострило, мъжът на Кейти дори пропушил от нерви за първи път в живота си. В крайна сметка Кейти и мъжът ѝ се примирили и вдигнали сватба за дъщеря си.

На сватбата видях въпросния мъж – изглеждаше добре, но видимо стар. Стана ясно, че има страшно много пари и не знам защо си мисля, че не само любовта ги държи заедно.

Половин година след събитието двамата обаче още са щастливи. Всичко е много странно. Хората все пак още се чудят дали цялото нещо е било заради парите или наистина е разцъфнала любов между двама толкова различни човека.

В крайна сметка мъжът на дъщеря им им благодарил, защото тя го карала да изживее младините си отново.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени