Шушу- мушу и хоп! Съветникът от ВМРО Иван Ризов вдига ръка в полза на кмета и осигурява топла служба на сина си в общината

1

Общинският съветник от ВМРО Иван Ризов подкрепя безрезервно предложенията на кмета Томов в Общинския съвет в Благоевград. Даже често иска прегласуване на решенията, ако не са в полза на градоначалника.

Мнозина се питат каква е причината за това и защо Ризов
се държи като ощипана невеста.

Причината е ясна…

Томов е назначил сина на Иван Ризов- Деян на топла служба в общината. Това се случило в края на февруари, тази година. Любопитно е,че до назначаването на Деян в екипа на Томов за тази дейност в общината се грижели експерти от столицата, с които общината имала сключен договор. Градоначалникът обаче решил,че тази дейност ще върши младия Деян.

Сега ангажиментите на Ризов-младши са свързани с това да осигури
спазването на разпоредбите на Общия регламент за защита на личните данни. Освен това той е в пряка връзка и на директно подчинение на кмета на общината.

Вече се знае защо Иван Ризов вдига високо ръката при гласуването на предложенията на кмета в местния парламент. Иначе има голяма вероятност Томов да махне сина му от спокойната служба в общинската администрация. Пък и не са за подценяване двата почивни дни в събота и неделя.

Иван Ризов е директор на „Топливо“ и беше кандидат за кмет на Благоевград в местни избори 2019 -та. След като не успя да се класира Ризов и ВМРО неочаквано подкрепиха кандидата на БСП Румен Томов, независимо от това, че ГЕРБ и ВМРО са коалиционни партньори в управлението на държавата.

Ясно е,че е между Ризов и Томов е имало шушу- мушу и кметът
продължил да кадрува в обшината на базата „предизборни ангажименти“.

 

1 Коментар
  1. възмутена гражданка сподели

    това представляват наште политици.ДОБРЕ ,ЧЕ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ.ТОВА СА ПРОДАЖНИЦИ.УТРЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ.

    1

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.