Шкумбата тормозел жестоко жена си

Преди да станат двойка с жена си София, Димитър Туджаров-Шкумбата и любимата му били врагове. Това било по време на детството им, когато и двамата все още живели в родния Петрич.

Обичайно в квартала децата били разделени на две банди – момчета и момичета, като първите тормозели малките дами. „Бях известен с точния си мерник с прашката. Жена ми, милата, лично е изпитвала, и то неведнъж болка от моите детски лудории. Такъв ужас изпитваше от мен, че щом ме видеше на улицата, се криеше на минутата в къщата си”, спомня си със смях Шкумбата.

Комикът се слави като много добър кулинар. Още като дете се учил на кулинария от баба си, а по време на студентските си години придобил самочувствие в тази област. Шкумбата обича и да си похапва, което обаче притеснило съпругата му и преди няколко години тя го подложила на диета.

За да го накара да яде по-малко, преместила хладилника на балкона, и то през зимата, но отново го прибрала, след като една вечер заварила съпруга си да яде посред нощ на минусови температури на терасата. После се опитала да го накара да тича сутрин за здраве, но се оказало, че минутите му за спорт минавали в близката баничарница.

Въпреки всичко София и Димитър се разбират чудесно и споделят 38 години от живота си. А най-голямата им радост са техните деца, които възпитали в любов и разбирателство.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени