site xnxx india motel footjob. wifelovers

Шарън Стоун се оплака от заплатата си след 30 години

Изминаха близо 30 години, откакто Шарън Стоун проби в киното с изпълнението си в трилъра „Първичен инстинкт” от 1992 г. Филмът я изстреля в звездния небосклон, но не я направи богата.

63-годишната актриса популяризира новата си автобиографична книга „The Beauty of Living Twice”, публикувана в края на март в интервю за предаването Q With Tom Power на CBC.

Тя разкри, че „Първичен инстинкт” я е направил звезда за една нощ, макар че е спечелила „малко пари“ от станалата емблематична в киното роля. „Не ми платиха за „Първичен инстинкт”. Изкарах малко пари. Майкъл спечели 14 000 000 долара и процент от продажбата на билети. Не спечелих достатъчно пари, за да си купя роклята, с която мечтаех да се появя на церемонията по връчването на Оскарите през следващата година. Бях в това странно състояние, когато си супер известен, а нямаш пари”, сподели актрисата.

Въпреки че тя не разкри точното си възнаграждение от участието си в „Първичен инстинкт”, през годините се съобщаваше, че са ѝ платили около 500 000 долара. Заплатата на Стоун със сигурност е нищожна в сравнение със сумата от 14 000 000 долара на звездата Майкъл Дъглас, който получава и процент от приходите от касите, започвайки от първия ден на премиерата на филма.

На въпроса как животът ѝ се е променил, когато филмът излиза по екраните, Стоун разказа: „Петък е и ти си си ти. А във вторник изведнъж си „Бийтълс”. Хората ограждат колата ти. Опитваш се да вървиш по улицата и изведнъж 30 души, които пазаруват започват тичайки и крещейки да те преследват. Пълна лудост!”.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal