site xnxx india motel footjob. wifelovers

Четири улици в Кресна с нов асфалт за Голяма Богородица

0

Тази година за големия християнски празник Успение Богородично, почитан с особена тържественост от жителите на община Кресна, живеещите в най-новия квартал на общинския център получиха желана и дългочакана придобивка. Не една, не две, а цели четири улици в квартала са едновременно асфалтирани и създават приповдигнато настроение у хората и усещане за положителна промяна в техния начин на живот.

С чувство за добре свършена работа е и общинското ръководство. В други години жителите на Кресна трябваше да чакат края на мандата, за да видят новоположен асфалт, често върху улици, където подземната инфраструктура дори не беше подменяна, но в мандата на кмета Георгиев не е така !

Въпреки, че общината бе поставена на колене от предишния градоначалник и е принудена да изпълнява стриктно план за финансова стабилизация, който свежда до минимум възможностите за общински харчове, Николай Георгиев последователно и систематично успява да балансира бюджета и да отделя средства за поддръжка и развитие на местната инфраструктура. Подмяната и изграждането на водопроводната мрежа върви ръка за ръка с полагането на нов асфалт и улиците „Разколска“, „Момина скала“, „Шемето“ и „Мело“ са пряко потвърждение за това. Преди година и отново изцяло с общински средства тук беше извършена цялостна подмяна на ВиК мрежата и сега асфалтът идва съвсем на място.

„Радвам се заедно с моите съграждани всеки път, когато успяваме да им дадем още от социалните и битови придобивки, които те отдавна заслужават ! Усещам, че така изпълнявам своя дълг към тях и им връщам частица от инвестираното в мен доверие. За съжаление, нашата община е недолюбвана от българското Правителство и до този момент не сме получили и лев от щедро разпределяните излишъци в бюджета, но и това ще мине. Само да е живот и здраве и Богородица да ни помага да имаме сили и воля и занапред да отстояваме нашия колективен интерес така, както го правихме досега“ – казва ни кметът, г-н Николай Георгиев.

На улиците „Разколска“, „Момина скала“, „Шемето“ и „Мело“ е положен плътен асфалтобетон с дебелина 6 см. на 4 190 кв.м. От общината напомнят, че през май беше асфалтирана улица „Китка“, а от началото на годината са изкърпили 620 кв.м. асфалтова настилка с плътен асфалтобетон с дебелина 6 см. и са изградени 6 бр. изкуствени неравности („легнали полицаи“) в гр.Кресна и с. Горна Брезница. През втората половина на годината ще бъдат основно ремонтирани още няколко улици в общинския център.

През следващата година се очаква да бъде асфалтирана изцяло улица „Яне Сандански“ и големи части от „Цар Самуил“, „Пирин“, „Спартак“ и „Влахински езера“, а от общината бързат да успокоят гражданите, че преди полагането на асфалт с общински средства ще бъде подменена подземната инфраструктура, включително ВиК. Средствата за асфалтиране и изграждане на нови тротоари на споменатите улици се очакват по проект на община Кресна по мярка 7.2 на ПРСР (Програма за развитие на селските райони), който вече е получил изключително високата предварителна оценка и успешното е преминал първия етап на процедурата по одобрение.

„Нека моите съграждани не мислят, че това са всички ремонти и дейности по благоустрояване, които ще извършим до края на мандата, защото наред с изброеното очакваме финансиране в размер на близо 400 хиляди лева по линия на вече съществуващата местната инициативна група „Симитли, Кресна, Струмяни“, както и още средства от общинския бюджет за следващата финансова година, а това означава още инвестиции за по-добър живот на моите съграждани“ – завършва Николай Георгиев.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal