Черната Златка иска дете от…

В личния живот на Черната Златка понякога положението прилича на зле режисиран латино сериал, защото тя ту е лудо влюбена, ту обратното.

И след като разведе бащата на сина си – Мирослав Недев, с когото имаха серия от раздели и събирания по време на буреносната си връзка, ето че моделът вече е в горещите обятия на друг мачо.

От известно време е ясно, новият мъж в живота на атлетичната брюнетка се казва Кирил Танев и работи като фитнес инструктор. По всичко изглежда, че в момента двамата са толкова лудо влюбени един в друг, че не могат да се наситят на компанията си. Вече правят и доста сериозни планове за бъдещето.

Златка и Кирил са заедно от миналата година, когато и афишираха публично любовта си, въпреки че в самото начало правеха всичко възможно да бъдат максимално дискретни. Това обаче не продължи дълго.

„Какво като е инструктор и няма милиони?! Той е добър човек, уважава ме! Преди имах връзка с уж богат човек, който даже не ми плаща дължимите пари за детето!“, бе реагирала гневно бившата плеймейтка на подмятанията в социалната мрежа, че не се е взела с поредния богаташ, пише „Уикенд“.

Нещо повече – Злати вече е готова за второ дете и си го представя именно с Кирил Танев, с когото живеят на семейни начала в Бургас, където се и запознават, естествено – във фитнес залата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Тренирай 12 седмици с Кирил Танев и Златка Димитрова е онлайн програма за двойки. Тя включва: * Изготвяне на хранителен и тренировъчен план. * Мониторинг и следене на резултатите. * Ъпдейти. * Мотивация, Съвети, Опит. . Програмата на мъжката половинка се подготвя от Кирил, а на дамската от Злати! . * Периодът е 12 седмици и стартира в началото на Февруари. * Участие ще могат да вземат 20 двойки, след предварително записване до 15-ти Януари. * Цената е 290 лв за ДВОЙКА. Т.е. с 50% намаление от стандартната цена! . В края на програмата, КОЙТО ЖЕЛАЕ може да участва в надреварата ПРЕДИ / СЛЕД! Това ще е онлайн конкурс, като победителите ще получат много награди от партньорите на Златка и Кирил! Очаквайте подробности! . Само 20 двойки ще могат да участват, така че побързайте! . KT & ZD . @kiril_tanev_fitness @zlatka_dimitrova_official @zdteam_official @krasivitela @underarmour @underarmourbulgaria @flairsport @zdteam_official @bodybliss_bg @pepe.behealthy @mijelstore @mariyana_photographer #FitCoupleChallenge #KirilTanev #ZlatkaDimitrova #ZD #KrasiviTela

Публикация, споделена от ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) на Яну 5, 2020 в 11:11 PST

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени