Хороскоп за днес! Какво вещаят звездите в петък?!

0

Овен – самоуверен, импулсивен, съжалителен, енергичен
Наред с приятните има и неприятни изненади. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.Тревоги има и вкъщи.

Телец – находчив, задълбочен, отдаден, спокоен и уравновесен, снизходителен и отстъпчив
Денят е доста емоционален за вас. Идва с много и най-различни новини. Има и хубави, има и лоши. Старайте се да контролирате нервите си, за да не допуснете грешка или да изпуснете някоя дума. Желани домашни новости.

Близнаци – логичен, любознателен, повърхностен
Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което е реално.

Рак – бранещ и предпазващ, чувствителен, верен
Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Тревоги има и с човека до вас, а за някои проблемите са административни.

Лъв – щедър, горд, театрален
Обърнете внимание на новина, хвърля съвсем нова светлина на нещата. Хубавото е, че ще сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие. Радват ви придобивки и домашни новости.

Дева – практичен, ефикасен, критичен
Не правете прибързани стъпки и не се поддавайте на наплива от емоции. Преди всичко обмислете ситуацията докрай и подхождайте към делата си критично, отделяйки възможното от невъзможното.В любовта емоциите са смесени.

Везни – коопериращ се, честен, ленив
Ето го деня на изненадите. Само че наред с приятните, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.

Скорпион – страстен, чувствителен, тревожен
Ще имате възможност да осъществите замисленото. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. Късметът е с вас и в работата.

Стрелец – свободен, целенасочен и грижовен
Предчувствието никога не ви е лъгало, послушайте вътрешния си глас и сега. Не става дума за обичайните делнични проблеми, а за нещо със специално значение за вас. В интимния живот емоциите са смесени.

Козирог – благоразумен, предпазлив, и подозрителен
Изпълнен както с хубави, така и с неприятни изненади, петък е твърде емоционален и доста хаотичен. Случващото се сега очертава тенденциите на развитие по интересуващите ви дела.Домашни новости.

Водолей – демократичен, неконвенционален, безпристрастен
Точно сега обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите замислите си докрай.

Риби – оригинален и изпълнен с въображение, чувствителен и с лесно отвличано внимание
Нетърпеливи сте да прокарате нов план или идея, но прибързването ще доведе до нежелани последици. Уточнете внимателно стратегията си и после действайте. Интимно разочарование.

0
0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.