Хороскоп за днес! Какво вещаят звездите в четвъртък?!

0

Овен – самоуверен, импулсивен, съжалителен, енергичен
Ситуацията бързо се променя. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Разпределете добре времето си и действайте. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта.Оживление има и в любовта.

Телец – находчив, задълбочен, отдаден, спокоен и уравновесен, снизходителен и отстъпчив
Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. Не става дума за обичайните всекидневни ангажименти, а за бъдещето на нещо важно за вас.

Близнаци – логичен, любознателен, повърхностен
Не бързайте, особено ако не сте уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Днешните събития са противоречиви, гответе резервен вариант.

Рак – бранещ и предпазващ, чувствителен, верен
Каквито и да са проблемите ви, не се тревожете. Вървете по-нататък по своя път, вярвайки в щастливата си звезда. И се постарайте да погледнете нещата мащабно, за да оцените перспективите за по-дълго време.

Лъв – щедър, горд, театрален
Чака ви оживление и интензивни контакти. От друга страна, това е крачка по пътя към успеха. Направеното сега е важно за бъдещето на делата ви. Едни наблягат на домашни проекти, за други най-важно е случващото се в любовта.

Дева – практичен, ефикасен, критичен
Денят идва с разнородни новини и промяна в първоначалните ви планове. Налага се да действате според новите обстоятелства и да покажете умение да импровизирате. Направеното сега е важно за бъдещето на делата ви.

Везни – коопериращ се, честен, ленив
Познанствата с хора от най-различни среди ще изиграят важна роля във връзка с делата ви. Не се колебайте, важното е веднъж да започнете, после всичко ще върви от само себе си. Най-сетне идват чакани интимни новини.

Скорпион – страстен, чувствителен, тревожен
Дойде ред на дългоочаквани новини и известия. Най-после ще получите повече яснота за нещата и ще можете да определите какво да бъде поведението ви в бъдеще. В интимния живот емоциите са смесени.

Стрелец – свободен, целенасочен и грижовен
Доверете се на чувството си за реалност и нека то ви води. Даже ако е необходимо, временно се откажете от преследването на високи и непостижими идеали и наблегнете на малките, но сигурни крачки. За някои стартират домашни новости.

Козирог – благоразумен, предпазлив, и подозрителен
Успехът на начинанията ви зависи изключително от вашата предприемчивост и издръжливост. Откриете ли ги в себе си, ще убедите и околните в своята правота, а перспективите са най-благоприятни. Интимна радост.

Водолей – демократичен, неконвенционален, безпристрастен
Не изпреварвайте събитията. Така или иначе днес многократно ще се наложи да променяте намеренията си. Бъдете гъвкави и действайте според новите обстоятелства. А ако е налице личен проблем, взимайте мерки навреме.

Риби – оригинален и изпълнен с въображение, чувствителен и с лесно отвличано внимание
Денят е доста емоционален за вас. Идва с много и най-различни новини. Има и хубави, има и лоши. Старайте се да контролирате нервите си, за да не допуснете грешка или да изпуснете някоя дума. Домашни тревоги.

0
0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.