Хороскопът за днес

0

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в границите на възможното. Възползвайте се от това пълноценно, защото няма да е за дълго.

 

 

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.

 

 

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Не е подходящ ден да рискувате, а точно това ще направите и ще си докарате доста главоболия. Поне не обвинявайте съдбата, сами сте го предизвикали.

 

 

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

13-ти винаги е бил твърде интересен ден. Опитайте да гледате света с очите на дете и не се филмирайте за някакви незначителни проблеми. От всяка ситуация има решение, щом сте успели да влезете в нея.

 

 

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

 

 

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.

 

 

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Поуморили сте доста и днес е време за реалксация. Едно пътешествие, макар и само по картата е идеално решение. А защо не по магазините и есенните изложения, те могат да са много вдъхновяващи.

 

 

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви. Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят ви е известен…

 

 

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.

 

 

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добро, онова което сте замислили.

 

 

Хороскоп Водолей (21

януари – 19 февруари)

Не може да се

Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.

 

 

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда и почивката. Ще ви се иска още днес да избягате от задълженията си, но поне гледайте да е незабелязано.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.