Хората от Благоевград вече не вярват на ГЕРБ и групата на Тасков!

0

След като стана ясно, че общински съветници бойкотират извънредната сесия за проблемите в Камерна опера Благоевград, която бе насрочена за този петък, гневни граждани  се свързаха с нас, за да изкажат възмущението си. За тях е недопустимо такава незаинтересованост към културата на Благоевград, към хората, които са дали толкова много за изкуството.
„ Как може общински съветници да присъстват на сесията, когато трябваше да дадат минералната вода на хотел“ Езерец“, а не могат да дойдат на сесия , която е важна за Благоевград и за културата“, коментираха недоволните.
Припомняме, че през септември 2017 година всички общински съветници единодушно гласуваха минерална вода да достигне до хотел „Езерец“. Първи бяха тези от така нареченото твърдо мнозинство, което подкрепя Камбитов за всичко.
Освен от бойкотирането на сесията, гражданите на Благоевград изказаха недоумение от вкарването на точка за проблемите в операта  на редовната сесия на ОбС.
„Разбрахме, че ще има точка в редовната сесия, как така го решиха, как ще има точка, като все още не е имало комисии и председателски съвет, който да одобри дневния ред на точките за сесията, ами ако не го одобри?
Няма яснота и смятаме, че в рамките на една точка в дневния ред на редовна сесия, не е достатъчно да се дискутират проблемите на културата. Ние също сме на мнение, че трябва да се отдели повече време на една цяла сесия, за да се разгледат надълго и на широко проблемите в операта и като цяло културата на Благоевград“, допълват те.

 

0
0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.