site xnxx india motel footjob. wifelovers

Хванаха британския здравен министър на калъп

Британският здравен министър Мат Ханкок бе изловен в интимна сцена с Джина Колададжело (на снимката), написа лондонският в. Сън.

Четиридесет и две годишният член на кабинета на Борис Джонсън бе заснет в правителствена сграда в страстна прегръдка със съветничката в здравното ведомство (на 43 години). Според таблоида двамата любовници са били хванати на калъп на 6 май.

Самият Ханкок е женен за Марта Ханкок от 15 години и двамата имат три деца.

Колададжело също е семейна. Тя е омъжена за бизнесмена Оливър Трес, създател на голяма търговска верига за дрехи и аксесоари.

„Майката на три деца бе назначена в здравното министерство като съветник по комуникацията през март 2020 г.“, написа още таблоидът.

Мат Ханкок проговори след като бе уличен в афера със съветничката в ръководената от него институция Джина Колададжело, написа лондонският в. Дейли мейл.

Членът на кабинета на Обединеното кралство призна, че не е спазил социалната дистанция и се извини за нарушение на едно от правилата за ограничаването на разпространението на коронавирусната инфекция. „Аз осъзнавам, че наруших правилото и поднасям своите най-искрени извинения на хората“, посочи той в кратко изявление.

„Аз ще продължа да работя, за да може нашата страна да пребори тази ужасна болест“, посочи още Ханкок.

Министърът, женен от 15 години за Марта Ханкок, бе хванат в интимна сцена със съветничката по комуникации – съпруга на бизнесмена Оливър Трес, създател на голяма търговска верига за дрехи и аксесоари.

Мат Ханкок заклейми публикацията на записа и го определи като намеса в личния му живот.

Малко след изявата на министъра депутатката от най-голямата опозиционна сила на Острова – Лейбъристката партия Анелиз Дод заяви: Това, че господин Ханкок има извънбрачна връзка е негова лична работа. Проблемът е в това, че тази жена е назначена лично по неизвестни причини и тя получава заплата от парите на данъкоплатците. Ние настояваме премиерът Борис Джонсън да освободи от длъжност този министър.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal