Халваджиян шокира със СНИМКА от екзотично място

Маги Халваджиян винаги е използвал профила си в социалните мрежи, за да изрази коментар или позиция по актуални теми, от време на време пуска закачки, но най-вече, за да показва моменти от живота и сцената.

В скорошен пост продуцент демонстрира нещо, което много пъти е показвал – изумрудено море и зелени палми. А както знаем Маги и семейството му обожават да си почиват на Малдивите. И преди някой да го порицае, че в ситуация на извънредно положение е забегнал на екзотичното кътче с близките си, ето какво написа той под екзотичния фотос:

„За всички, които упорито търсеха и не намираха витамин D по аптеките! Събличайте се и си го вземете от слънцето! Отворете прозорците, или лягайте по терасите! Време е за плаж! Останете вкъщи!“, това призовава Маги, а в предишен пост показва и как си почива у дома.

„Остани си вкъщи! Някой ще е много доволен!“, пише продуцентът, който е в много симпатична и чаровна кучешка компания. Но за Маги Халваджиян почивката винаги е относително понятие, дори и в такава ситуация.

Припомняме, че хитовото шоу за имитациии „Като две капки вода“, продължава да се излъчва на живо всеки понеделник в ефира на Нова тв, само че за първи път без публика.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени