Халваджиян предложи на известна фолкпевица да стане…

Фолк певицата Татяна бе сред звездната публика по време на последния лайф на шоуто „Като две капки вода“, този понеделник вечер. Пайнерката бе отишла в подкрепа на своя колега Милко Калайджиев, с когото я свързва дългогодишно приятелство.

Изпълнителката на хита „Записано е в сърцето ми“ смая всички в залата с перфектната си фигура. Да я поздравят отидоха продуцентите Маги и Джуди Халваджиян.

Разговорът им така се разпалил, че Маги внезапно решил да отправи покана за участие в следващия сезон на чалга дивата. Той бил толкова смаян от външността на певицата и бил убеден, че физиката ѝ предразполага за преобразяване в различни образи. В съчетание с гласа успехът е сигурен, пише сайтът show.blitz.bg.

Татяна не пропуснала възможност да си побъбри и с един от водещите — Димитър Рачков. Разговорът им потръгнал леко и Рачков заявил, че с нетърпение я чака на сцената, където шегите им ще продължат в същия тон.

Не става ясно дали певицата е приела отправената ѝ покана да се включи в най-гледаното шоу. До този момент е получавала покани и от други риалити формати, но така и не я видяхме да се впусне в подобно предизвикателство. Но е голям почитател на „Като две капки вода“ и като нищо да я видим на тази сцена догодина. А безспорно феновете очакват да се превъплъти в образа на Валя Балканска и нейната космическа песен „Излел е Дельо Хайдутин“, която Татяна прибави към своя репертоар преди няколко години.

Припомняме, че с покана за участие в следващия сезон на шоуто се сдоби и актьорът Владо Карамазов, който напоследък доби значителна популярност покрай участието си в български сериали.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени