site xnxx india motel footjob. wifelovers

Футболната съпруга напусна „Фермата“

Титаничен сблъсък между две жени, в който едната удари челюстта си и падна на главата си, се разигра на Арената във „Фермата“. Футболната съпруга Теодора и лайфкоучът Ваня се раздадоха докрай в серия от битки за бързина, ловкост, точност и издръжливост.

Двете се движеха наравно почти до финала, когато съпругата на бившия футболист Танко Дяков изостана, загуби от съперничката си с 10 на 18 и се прибра у дома.

Теодора беше по-бърза в сеченето на талпи, в стоенето върху наклонена платформа и в преминаването по трасе с препятствия. Ваня беше по-ловка при освобождаването от въжена клетка и по-точна при стрелбата с пясъчни торбички. Въпреки че загуби баланс, падна два пъти и се удари лошо, тя продължи непоколебимо напред, победи в последната, решителна битка и изпрати Теодора у дома.

„Много ми е трудно, още не мога да повярвам, че си тръгвам. Благодаря на всеки един, че бях част от вас и от „Фермата“. Нека бъдем добри, нека бъдем българи“, каза футболната съпруга, преди да напусне разстроена риалитито.

Съперничката ѝ Ваня пък отчете третия си триумф, който я прави рекордьор по победи на Арената през този сезон.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal