Фолк певица призна за ужасна зависимост

Чаровната певица Вероника сподели, че дълги години се е борила с обсебваща зависимост. Изпълнителката призна, че преди години е била истински зависима към пушенето на цигари. Когато решава да ги откаже, фолк изпълнителката се зарича да е сериозна и безкомпромисна, въпреки силата на навика да държи цигара в ръка. Въпреки, че ѝ е било трудно, тя все пак се е отказала.

„На днешната дата преди 8-9 (вече не помня точно колко) години спрях цигарите”, пише наскоро певицата и признава, че отказа ѝ от тютюнопушенето е „една от най-големите победи над самата мен след 20 годишна тъпа зависимост”.

Цели 20 години Вероника е била зависима към тютюна. Тя споделя обаче, че е човек със силна воля, който щом вземе решение в живота си, взима необходимите стъпки към изпълнението му.

През 2012-та година чаровната блондинка призна, че след като е спряла цигарите е имала проблеми с килограмите. Това обаче в никакъв случай не я връща към стария вреден навик.

„Спрях цигарите и качих 6 кг. Започнах диета поради тази причина. Вярвам в силата на Луната и спазвам лунния календар, както и уважавам храненето по метода „Зоната” на Бари Сиърс”, бе споделила тогава звездата. Днес Вероника изглежда повече страхотно и е в завидна физическа форма. Освен че развива певческата си кариера, тя има и собствена кафе-сладкарница за гофрети.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени