site xnxx india motel footjob. wifelovers

Фолк-дивата Даяна вдига настроението на макс на Младежкия събор в Крупник

0

По традиция, от незапомнени времена, село Крупник празнува в последната събота на месец август. Тогава е Младежкият събор – празник на младостта, която огрява площада със своята хубост и дръзновение.

Подготовката за събора тече с пълна сила. Някога този младежки събор съвпадал и с професионалния празник на миньора. Тогава въглекопачите от цялата община се събирали за общ празник на поляните на входа на селото. Успоредно с тях в центъра се веселили младежите…

Така било през годините… днес големият празник на Крупник е в края на август. На 25-ти август , следващата събота площадът в селото ще бъде преобразен празнично, за да посрещне своите гости. Стартът на празника ще бъде даден още сутринта в 10:00 часа. Празненствата ще започнат съсстаналата вече традиционна футболна среща между отборите на ветераните от „Левски“ Крупник и „Миньор“ Брежани.

В празничната програма, която е приготвена за 25-ти е голяма : Мажоретен състав ,,Дъгица“, с ръководител Мария Дюлгерска, Балет ,,Дъга“ с ръководител Мария Дюлгерска, Танцов състав към читалище „Владимир Маяковски”-с.Крупник с ръководител Мария Зулямска, ученици от СУ ,,Св. Св. Кирил и Методий” с. Крупник, Женска фолклорна група село Крупник, фолклорна група „Надежда“ град Благоевград с ръководител Надежда Стоицова, Карамфил Божиков и танцова формация „Македонска хубост“, Малин Домозетски, Румяна Попова и фолк-певицата Даяна.

Празникът ще започне в 20:00 часа, нека всички празнуваме заедно в Крупник, последната събота на месеца, както традицията повелява.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal