Фирма „CREATIVE“ обяви откриването си на нов маркетинг отдел в гр.София

0

Известната в света на модата у нас фирма „CREATIVE“ предприе голяма крачка в усъвършенстването си като ТОП моден бранд в България и Европа, откривайки маркетинг отдел, с взискателно подбрани специалисти в областта. Екипът ще се помещава в луксозен офис от 300 кв.м, разположен в скъп и комуникативен столиченквартал.Това ще даде възможност на фирмата да се изкачи на най-високо професионално ниво в модните среди, както и ще разшири обхвата на предлаганите артикули и ръста на продажбите на национално и Европейско равнище. Кадрите на новия отдел са подбрани от опитни рекрютмънт агенции и представляват светила в дигиталната маркетинг индустрия и СЕОоптимизацията, които ще прилагат последни иновации и доказани модели за постигане на високи резултати в бранша.

 

Безспорно полагащото се лидерско място на фирма „CREATIVE“ във виртуалното и реално пространство ще бъде засилено, утвърдено и присвояващо все повече последователи и клиенти. Използваните рекламни и бизнес стратегии плануват превземане на нови хоризонти в онлайн търговията, и ще са предпоставка за сериозното израстване на компанията до пазара в Западна Европа.

 

Всичко това ще позволи фирмата да се превърна в истински моден гигант за страната ни, внасящ успешно огромни постъпления в нея и от чуждестранни клиенти.Освен развитието на собствения си бранд, в плановете за професионален прогрес на фирмата се включва разрастването й до мащабна дигитална агенция, обслужваща световноизвестни брандове във всякакви сфери на търговията по света и у нас. Ще бъдат предоставяни цялостни решения, включващи маркетингови планове за развитие на бизнеса, оптимизация на виртуалната собственост и социалните медии, бизнес копирайтинг и разбира се, гарантирани удовлетворителни крайни резултати.

 

Поздравяваме собственика на бранда „CREATIVE“ г-н Радослав Стаменов за усърдната работа, безспирните мотивация и стремеж за покоряване на нови върхове, и не на последно място за възвишения професионализъм, с който сътворява всичко това. Пожелаваме му успех!

 

https://creative-bg.net/

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.