Фармацевтичен магнат си нае стриптизьорка с фатални последици

Възрастен бизнесмен и екзотична танцьорка имали връзка в продължение на четири години. Когато мъжът решил да я прекрати, всичко завършило фатално за него. Сега младата му любовница е обвинена в убийство.

Според обвинението, 34-годишната танцьорка Дженифър Мориси от Пенсилвания е застреляла 64-годишния си любовник, след като той решил да сложи край на връзката им. Майкъл МакНю е открит мъртъв в дома си през август 2017 г. Мъжът се е занимавал с фармацевтиката.

Мориси и МакНю се запознават през 2013 г. в стриптийз клуб и бизнесменът веднага взел момичето под крилото си. Той започнал да задоволява всяка нейна прищявка като срещу това получавал интимни ласки. Връзката им продължила четири години, когато МакНю решил да я прекрати, което и било причина за последната кавга помежду им, оказала се фатална.

Малко преди трагедията мъжът изпратил на Мориси съобщение, в което заплашвал да я убие, а тя на свой ред обещала да „потроши“ своя благодетел. Представители на прокуратурата заявили в съда, че според тях жената е застреляла жертвата си точно между очите. След това тя напуснала мястото на престъплението, но се върнала, за да прикрие следите си, за да може инцидентът да заприлича на въоръжен грабеж.

Адвокатът на Мориси обаче твърди, че изстрелът е бил случаен и е станал в разгара на битката между бившите любовници. Ако съдът приеме обвинението, Дженифър Мориси трябва да бъде наказана за убийство, кражба с взлом, незаконно оръжие и фалшифициране на веществени доказателства.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени