Участничка от Hell’s Kitchen е неузнаваема! Ще я познаете ли? (СНИМКА)

Грандиозна промяна с външността на една от най-популярните и известни участнички от първия за България сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen.

Става въпрос за Светлана Илиева, по-известна на зрителите като „Светлето“, която към днешна дата, заедно с победителя от риалити формата – Дани Спартак, се изявява в кухнята на Гала в предаването „На кафе“.

В сряда зрителите останаха приятно изненадани от смяната на визията на чаровната готвачка. Светлето, която завърши на трето място в първия сезон на Hell’s Kitchen за България, вече е с тъмна коса, която драстично е скъсила. Тя стига едва до раменете ѝ. Дори обичайната ѝ опашка вече е в миналото, а ластикът е заменен с малка дискретна фибичка, която прибира към тила само най-предните кичури на младата дама.

Каква е причината за промяната обаче не е ясна. Дали просто Светлето е искала да каже сбогом на русите цветове в косите си за разнообразие или пък се придържа към поговорката, че една жена сменя прическата, когато сменя мъжете – тепърва ще разберем. Все пак със сигурност видът ѝ в момента е много по-хубав и свеж.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени