Участник в „Капките“ скандализира с визия

Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов качи в социалните мрежи, предизвика истинска забава и много хапливи коментари сред виртуалните му последователи.

На нея Папи, който достатъчно скандализира и с женските образи, пресъздавани от него в „Като две капки вода“, е облечен в ярко розов прозрачен найлонов костюм и видимо е в много добро настроение.

Очевидно е влязъл в ролята на модел на марка атрактивни мъжки дрехи, но това съвсем не го спасява от поредицата словесни шамари в мрежата.

Папи Ханс сам привлича ситуации със скандален привкус, но не само защото залага умишлено на провокацията във видеата си. Достатъчно е да се появи във вид, в който никой не е очаквал да го види, за да стане отново епицентър на коментари, пише show.blitz.bg.

И въпреки че самият той я е озаглавил кратко и ясно „Бъди различен“, голяма част от коментарите под нея, са не само меко казано осмиващи, но и обидни.

„Не знам защо зад всяко „бъди различен“ или „бъди себе си“ стои някой, който изглежда, като пълен идиот…“, гласи едно от мненията под любопитната снима.

А в друго се казва: „Мале открихме мъжката версия на Барби“.

Доста заинтересован фен пък го пита директно: „Папи, зеленчука вижда ли се в тоя парник?“

View this post on Instagram

Be different.

A post shared by Papi Hans (@iampapihans) on Apr 4, 2019 at 11:48am PDT

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени