Уилям е бесен на Меган, тревожи се за Кейт

Принц Уилям е разтревожен за съпругата си Кейт Мидълтън и изпитва силен гняв след интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри, пише woman.bg.

Припомняме ви, че по време на продължителния разговор с легендарната водеща, херцогинята на Съсекс разказа, че грубо отношение от страна на Кейт я е довело до сълзи в дните преди сватбата ѝ. Повод за това признание бе дълго тиражираното твърдение в медиите, че Меган е разплакала Мидълтън. Маркъл се възползва от момента, за да сподели своята истина по случая, но е категорична, че няма да издава детайли около скандала ѝ с Кейт, тъй като двете са се помирили много отдавна. Херцогинята на Кеймбридж дори поднесла извинение с цветя и писмо.

Според източници в момента Уилям е изключително загрижен за любимата си и лесно може да бъде разгневен по темата, тъй като той приел обвиненията от Меган към Кейт много по-тежко, отколкото ако бяха адресирани към самия него.

Вече е известно и че през последните дни принцовете Уилям и Хари са провели телефонен разговор, който се оказал не бил особено продуктивен. Сега обаче херцогът на Кеймбирдж е разтревожен, тъй като подозира, че личната му комуникация с брат му може да излезе в американските медии. Говори се, че доверието между Меган и Хари и кралското семейство е пропукано и двете страни трудно биха могли да изгладят отношенията си.

Близки до кралския дворец твърдят, че Уилям изпитва съмнения, че всичко, което каже на брат си в момента, може да стигне до американските телевизии. За момента фамилията запазва мълчание, след като кралица Елизабет подписа официално становище по отношение на интервюто.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени