site xnxx india motel footjob. wifelovers

Удължават живота до 120 години

Учени от университета „Бар-Илан“ в Израел са успели да увеличат продължителността на живота на мишки в лабораторни условия с 23%. Сега изследователите проучват възможността за удължаване на човешкия живот, съобщава The Times of Israel.

Изследователите „повдигат завесата“ и разказват за своя експеримент. Те са успели да увеличат количеството на SIRT6 при 250 гризачи. Това е протеин, който влияе върху възстановяването на ДНК. Така генният материал се възпроизвежда в тялото и стареенето се забавя.

Ръководителят на лабораторията, в която е проведено изследването, Хаим Коен, е разказал, че това е важно научно откритие. Ако се открие начин начин да се използва този метод върху човек, продължителността на живота му ще се увеличи до 120 години. Сега средната продължителност на живота в света е 71 години.

Освен това процесите на стареене ще се забавят. В същото време рискът от свързани с възрастта заболявания ще намалее. Човек ще се чувства прекрасно: ще бъде в добро здраве и съзнание. Коен допълва, че предстоят много тестове, за да може в бъдеще хората да живеят дълго и щастливо.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal