Тъжно! Милионер плаща за приятели

Повечето хора смятат Ейдриън Бейфорд за много щастлив човек с неговите милиони в банката. Бившият пощальон спечели 148 млн. британски лири от лотарията EuroMillions, но има същите проблеми, както и преди. Милионерът е самотен, няма приятели и прекарва по цели дни в огромното си имение, без да си поговори с никого.

Ако случайно излезе от къщата си, веднага е обграден от хора, които му искат пари под различен предлог. Самотата на този уж късметлия е толкова голяма, че понякога той плаща на хора, за да му правят компания и да се преструват, че са негови приятели.

Един от тях, Били, станал негов „треньор по бокс на пълно работно време“, тъй като 48-годишният мъж решил да се научи на този спорт. Друг му измъкнал пари, за да му даде таксито си, защото Ейдриън така и не издържал теста си за тази професия.

Но всъщност дори не приятелите, а любовният му живот му дава най-голямо чувство за изолация.

Само 15 месеца след спечелването на джакпота, съпругата на Ейдриън – Джилиан се развежда с него. Тя твърди, че техният осемгодишен брак се е разпаднал „безвъзвратно“ и се мести в Шотландия с двете си деца.

Оттогава Ейдриън е бил зарязван три пъти с наранено его и поизпразнена банкова сметка. Една от неговите любовници, 31-годишната Саманта Бърбидж, отхвърли предложението му да се върне при него независимо, че той я обсипал с подаръци за 500 000 паунда.

35-годишната Марта Ярош пък получила Volvo V40 за 34 хиляди паунда, преди да се раздели с него.

Следващата била Лиза Кемп, 40-годишна сервитьорка, която разбила сърцето му, зарязвайки го, докато са на почивка миналото лято. Сега Ейдриън твърди, че отново очаква любовта, но засега е изключително самотен.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени