Три зодии със свръхестествени сили

Има хора, които притежават специални умения и способности. Според някои това е дар, според други по-скоро проклятие, но тези свръхестествени умения позволяват на своите притежатели да усещат и виждат света по различен начин, да виждат невидимото и да усещат неосезаемото.

Не всеки обаче притежава тези свръх дарби. Според астрологията те зависят от зодиакалния знак, под който сме родени и подредбата на звездите в деня на раждането ни. Смята се, че има само няколко зодиакални знака, чиито представители могат да се похвалят с уникални умения, свръхразвити сетива и пророческа прозорливост.

Три зодии притежават толкова фантастични умения, че чак изглеждат като свръхестествени способности. Тези зодии са наистина специални, заради своите свръх умения, които останалите хора не притежават.

Тяхната интуиция е изключително силно развита и благодарение на нея могат да предусетят неща, които все още не са се случили или да знаят други, за които няма от къде да имат информация.

Подобна завидна дарба притежават малцина и при всеки се проявява с различен интензитет и по различно време.

Ето кои са зодиите надарени със свръхестествени способности:

Телец


Телците имат добре развито чувство, свързано с парите, както и всичко, свързано с числа или суми. Те могат да отгатнат всяка печеливша цифра или опция. Точно заради това имат много добър бизнес нюх и могат да „надушат” добрата сделка от километър. Всичките им действия се основават на импулсивност, но това по никакъв начин не им пречи да разпознаят признаците на съдбата и да получат желания резултат. Интуицията на практика никога не ги напуска и така могат да разполагат предварително с всякакъв вид информация за бъдещето.

Дева


Тези зодиакални знаци се отнасят философски към тяхната интуиция, но винаги залагат на научния подход. Те събират и проследяват цялата необходима информация на нивото на тяхното подсъзнание. От всичко събрано те правят съответните заключения и анализи. Представителите много доловимо усещат емоциите и преживяванията на други хора, така че без най-малката грешка могат да открият незначителни промени в настроението. Развитата им памет помага да се натрупа необходимата информация и да се самоусъвършенстват постоянно. С тяхното астрално виждане те могат да видят бъдещето и да предскажат опасни събития. Те няма да могат да се намесят в някакво действие на енергийното ниво, но могат да предскажат нещо от видяното в съзнанието им. Цялата информация идва до тях под формата на хаотични снимки, които поставят в една цяла история.

Скорпион


Тези представители на зодиака имат добре развито интуитивно усещане. Те могат не само да разчитат на него, но и да бъдат напътствани от него. Изглежда, че скорпионите могат лесно да разрешат проблемите, които ги заобикалят. Но всички тези убеждения са формирани поради факта, че скорпионите са щастливи в почти всичко. Затова можем да приемем, че всички проблеми заобикалят знака, а късметът ги следва по петите. Но те могат не само да привлекат късмета към себе си, но и към други хора. Всичко това ще стане с помощта на техните магически способности.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени