site xnxx india motel footjob. wifelovers

Това са богините на зодиака

Те властват над мъжете и макар да имат труден характер, си заслужават всички усилия

Те изглеждат силни, непобедими и уникално женствени. В тях има всичко, умножено по две. Те властват над мъжете и макар да имат труден характер, си заслужават всички усилия, пише flagman.bg,

3-те богини на зодиака:

Телец
Един мъж трудно може да покори жената Телец. Ще се наложи да даде наистина всичко от себе си, за тя има до себе си. Тя винаги знае какво иска и е открила начините да го получи. Не може да бъде заблуждавана дълго време, защото усеща фалша и лицемерието.

Жената Телец няма да си мръдне пръста за мъж, който не полага усилия за нея. Тя би си тръгнала и от перфектния мъж, ако той не показва обич и уважение. Най-важното за нея е да се чувства на мястото си, а не да се представя за някой друг. Затова и е най-истинската дама от зодиака.

Стресът, напрежението и игричките не са ѝ по вкуса, затова винаги ще бяга от тях. За нея е важно да бъде в хармония със себе си, а не да угажда на някой друг. Мъжът, който не знае какво иска, просто няма шанс при нея.

Дева
Жената Дева е взискателна и недостъпна. Тя не позволява на мъжете да си играят с нея, да я лъжат и манипулират. Не приема всяка дума за чиста монета и знае, че всеки има тъмна страна. Това не означава, че не дава шанс на хората около себе си, но ги подбира внимателно.

Ако не може да бъде честна и открита с човека до себе си, губи интерес към връзката. Жената от този знак иска да бъде себе си и да не подбира всяка дума внимателно. Наложи ли се да прави това, се дистанцира и охладнява бързо.

Мъжът до нея трябва да е интересен и силен човек. Тя няма да се влюби в който и да е. Има нужда да се възхищава от него и той да ѝ бъде опора в живота.

Козирог
Жената Козирог е също сред 3-те богини на зодиака. Тя е спокойна, упорита и търпелива. Трудно може да бъде спечелена и впечатлена. Мъжът до нея трябва да работи усърдно и да показва сходни с нейните ценности. един слабохарактерен и неориентиран човек не би предизвикал интереса ѝ.

Освен това, тя очаква вярност и преданост. Всяка лъжа я отдалечава от партньора, дори да е безобидна. Доверието ѝ се печели трудно, но се губи за миг.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal