site xnxx india motel footjob. wifelovers

Това е перфектната жена (СНИМКИ)

Учените посочиха идеалните женски мерки и кой е техният собственик. Моделът и актриса Кели Брук е еталонът за красота и „идеални мерки“.

Идеалът на женската фигура е непостоянна величина, имайки предвид, че доста често се изменя. През годините дребните жени са били считани за идеал, след това тези с атлетична фигура, не толкова отдавна – изключително слабите и т.н. В ерата на идеалните тела от „Instagram“ социолозите провеждат проучване по повод мнението на хората за перфектни пропорции за „идеалната жена“, пише вестник Труд.

Учени от Тексаския университет изследват темата в продължение на две години, допитвайки се до стотици хора какви характеристики на женското тяло се смятат за красиви и привлекателни.

Изследванията взимат предвид параметри като височина, тегло, размер на гърдите, обиколка на талията и ханша, дължина на крака, форма на носа и дори привлекателността и типа на пръстите.

След като анализират данните, изследователите съставят колективен образ на „жената-мечта“ с най-популярните качества. Оказва се, че това е британската актриса и модел Кели Брук.

Пропорциите на Кели са 99-69-96 с височина 168 см и тегло 65 кг.

Брук участва в повече от 20 филма, но кариера ѝ като модел ѝ носи истинската слава, на която се радва. Тя многократно заема първите места в списъците на най-секси момичета според мъжките списания през годините.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal