Тита ядоса феновете си с едно селфи (СНИМКА)

Една от най-обичаните млади певици у нас, Тита, успя да провокира гнева на феновете си и то само с едно селфи. Русокосата красавица сподели кадър, на който е трудно да се предположи, че това изобщо е тя, пише woman.bg.

Дали е прекалила с фотошопа, филтрите, или се е подложила на козметична интервенция, не знаем, но е факт, че лицето ѝ изглежда значително променено. Няма как да не забележим, че устните ѝ изглеждат много по-големи отпреди, скулите и брадичката ѝ са променени, а някак и цялата ѝ визия е безкрайно различна.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar)

Негативните коментари под фотоса не закъсняха, а някои от тях гласят: „Божее, това Тита ли е? Аз съм в потрес! Каква е тая мания, да си сменяте физиономиите, мисля, че си достатъчно красива, без корекции, филтри и какво ли не! Тук на тази снимка аз виждам Андреа и хилядите клонинги на нея!!“ и „Добре че е изписано името ѝ, не можеш да познаеш, че е тя“.

Тита, разбира се, не коментира нападките по никакъв начин, че е започнала да се тунингова като всички останали, но е факт, че онова някак наивно и сладко излъчване, което имаше преди, вече липсва.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени