Техносексуалността – фетишът на бъдещето

Роботи за секс навлизат все повече в бордеите и скоро ще изместят труженичките там. За да удовлетворят нуждите на някои по-ексцентрични клиенти и облекчат своята работа, съдържателите на въпросните обекти тепърва ще вкарват подобни иновации. Това твърди проститутка пред „Daily Star“, работеща в най-големия публичен дом в света.

„Бъдещето ще бъде вълнуващо време за обществото на ексцентриците“, коментира Лили Лавкрафт от „Ранчото на Шери“. По думите ѝ, високотехнологичните кукли не могат да заменят истинския интимен контакт с човек, но са идеални „по отношение на всички фетиши и еротични склонности“.

„Това означава, че можем да добавим техносексуалност, желание да се прави секс с хуманоидни машини, към списъка с фетиши, които предлагаме, което би било естествено развитие по мое мнение“, посочва още тя.

Според компаньонките в Невада, използването на високотехнологични кукли за секс не са заплаха за техния бизнес. По думите им, така ще привлекат по-самотните хора в бордея, тъй като те едва ли могат да си позволят закупуването на такава кукла, но могат да я наемат за една нощ.

Въпреки че куклите могат да доставят едно и също удоволствие в леглото подобно на истински човек, някои труженички са по-скептично настроени към използването им, пише tialoto.bg. Според Алиса, която също работи в „Ранчото на Шери“, тяхното използване може да накара някои хора да се отчуждят от истинските ласки.

„Човек, който се чувства прекалено удобно със секс кукла, може да се отчужди от здрави сексуални преживявания с истински жени и да се дистанцира от всякаква възможност за здравословен сексуален живот“, обяснява тя.

„Съгласна съм, че под надзора на опитен секс работник, секс-роботите, както и други инструменти за удоволствия, могат да бъдат полезни на някои клиенти. Но това е технология с деликатен характер и ще изисква много обмисляне преди бордей като „Ранчото на Шери“ да прегърне технологията и всъщност да започне да предлага секс роботи като част от нашите услуги“, казва още Алиса.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени