Теодора Духовникова претърпяла тежка операция, докато снимала „Дяволското гърло“

Актрисата Теодора Духовникова претърпяла сериозна лицево-челюстна операция по време на снимките на новия сериал „Дяволското гърло“. Телевизионната поредица е един от най-гледните в момента БГ сериали. В него Духовникова играе агент от ДАНС, който разследва тежки и сложни престъпления. Екранен партньор ѝ е желаният от българките актьор Владо Карамазов, с чийто герой тя влиза в любовна авантюра.

„По време на снимки в пещерата Дяволското гърло започнах да треперя, мислех, че е от студа и влагата. Владо дори ми каза да не се глезя. Но се оказа нещо сериозно, едната половина на главата ми се изду и се наложи по спешност да ми направят лицево-челюстна операция в пловдивската болница“, разказва Духовникова пред „Ева“. След това се наложило 48 часа да лежи в болничното заведение, а лекуващите лекари не искали да я пускат, но я изписали на нейна отговорност и на екипа.

Това не е първият случай, в който Теодора се сблъсква с нещо толкова сериозно. Преди години тя пострадала тежко в автомобилна катастрофа и едва не загубила живота си. „Не ме е страх от нищо. Но от смъртта ме е страх. Преди години попаднах в много тежка катастрофа, в която ми се отчупи втори шиен прешлен. 98% от подобни травми завършват със смърт на място. След тази ужасна травма отидох на крака до „Пирогов“. Лекарите не повярваха, че съм оцеляла. Дори други пациенти идваха при мен, за да ме пипнат за късмет“, спомня си актрисата.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени