site xnxx india motel footjob. wifelovers

Тежката история на Сандра разтърси публиката на „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Нещо невиждано досега се случи в неделния епизод на „Гласът на България“. Глас в залата помоли журито, което е в състав Иван Лечев, Дара, Галена и Любо Киров, да напуснат залата.

Менторите трябваше да излязат в 5-минутна почивка, но останалите хора в залата бяха помолени да останат по местата си.Тогава на екрана бе пусната визитката на 19-годишната Сандра Цветанова от Перник. Момичето разказа тъжната история на живота си – майка ѝ я изоставила още като бебе и не я познава, малко след това и баща ѝ се отрекъл от нея.

Момичето било отгледано от баба ѝ. Именно възрастната жена бе в публиката и случилото се бе за нея пълна изненада, тъй като до преди минути внучка ѝ седяла до нея. Жената, която нямаше представа, че момичето ще се яви на кастинг, избухна в сълзи, но малко след това журито се върна в залата и на сцената излезе да пее внучка ѝ. Сандра впечатли менторите с изпълнението си и всичките четири стола се обърнаха. Момичето обясни, че е завършило народно пеене в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София. След като всичките изпълнители я пожелаха в отбора си, то Сандра избра да отиде при Галена.

„Искам да има много късмет, защото много трудности е имала в живота“, каза бабата на 19-годишната певица, която очарова всички в журито с гласа си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal