site xnxx india motel footjob. wifelovers

Тасков не успя да пробута да се продадат 4 общински жилища на негова съдружничка! Ето кои съветници подкрепиха продажбата

0

Няколко общински съветници от Благоевград днес искаха да нарушат законовите уредби като гласуваха „за“ да се продадат 4 ведомствени апартамента на приближена до Радослав Тасков бизнесдама. Предложението беше под точка 17 в дневния ред.

Като цяло обаче предложението на общинската администрация не се прие, тъй като 18 съветници гласуваха „за“, „против“ -10 и „въздържал се“-6 . Това се случи на днешното заседание на ОбС-Благоевград. Радослав Тасков не гласува, беше в конфликт на интереси.

Обществена тайна е, че жилищата бяха за бизнесдамата Тонка Трайкова.

Жилищата се намират в кооперацията на ул. “Пере Тошев” 3. Те са общинска собственост от 2019 г. и са в сграда, която беше построена върху общински терен – на ул. “Пере Тошев” 3, отдаден на частна фирма. Според решението тогава общината получи тези 4 апартамента като обезщетение.
6 години по-късно, обаче, се появяват мераци за закупуване на общинските апартаменти. Това е грубо нарушение на законовите уредби, в наредба ясно е записано, че не трябва да се позволява да се продават жилища, построени след 2008 година.

Ето кои съветници гласуваха „за“ продажбата на 4-те ведомствени апартамента: Георги Корчев, Валентина Шаркова, Цветозар Балабнов, Калоян Ханджийски, Васил Миладинов, Мирослав Чолев, Любомира Хамбарджийска, Благоевест Стоицов, Христи Ковачки, Валери Манов, Красимир Роячки, Славка Гемишева, Анна Мазрурска, Веселин Христов, Иван Станчев, Бисер Стойчев, Владимир Пандев, Съби Дашев.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal