Тасков и Цветанов се разбраха, адвокат Тошев става шеф на новата партия в Благоевград

1

Известеният адвокат Теодор Тошев, който дълги години работеше в ОбС, става общински координатор на новата партия на Цветан Цветанов за Благоевград. Това научи ABCnews.bg от местните нови структури. Теодор Тошев е млад и амбициозен и беше в листата за общински съветници на бившия председател на ОбС Радослав Тасков. Като адвокат на Общинския съвет в Благоевград той следеше под лупа приетите решения на местните парламентаристи.

Говори се, че Тошев ще заеме ръководния пост след препоръката на Атанас Камбитов, който от години е приближен до Цветанов. Вероятно решението е взето след лична среща на Цветанов и Тасков и то по препоръката на бившия председател на ОбС.

Тасков ще играе засега в сянка, но не е изключено името му да бъде сред кандидатите за кмет на Благоевград.

Вчера стана ясно, че бившият заместник на Бойко Борисов -Цветан Цветанов официално напуска редиците на ГЕРБ. Сега спокойно може да мине към подбор на професионалисти и доказали се хора за новата дясна формация, която ще обира “опозиционен вот”.

Ориентацията на новата партия ще бъде „дясна“, а езикът – опозиционен. Според запознати Теодор Тошев отлично може да се справи с водената политика на партията и да привлече нови членове от Благоевград.

Източник: ABCnews.bg

 

 

1 Коментар
  1. Гражданин сподели

    Ще привлече нови членове анди-манди.

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.