Таро карти – какво очаква всяка зодия през април

Април ще бъде по-различен за всички ни. За някои събития няма да сме подготвени. Ето какво показват таро картите за всяка зодия, според астролога и специалиста по таро Анджела Пърл.

Овен

През април родените под знака на зодия Овен ще трябва да вземат важни решения. Ще е съществено да не се поддавате на емоции, а да действате на базата на логиката. Напрежение няма да липсва, като ще бъде важно да разчитате на себе си. Вярвайте в мечтите си, Овни. Нещата се случват през април. Някои събития, свързани с личния ви живот дори ще се развият по-добре от очакваното за вас. Здравословното ви състояние ще бъде задоволително.

Телец

Телци, през новия месец вниманието ви ще бъде фокусирано върху финансите ви. Без излишни харчове, пестете повече, планирайте добре бюджета си. Ако сте планирали покупки, по възможност ги отложете. Също така не се препоръчва да взимате заеми. Може да инвестирате във валута. Ако се съобразите с тези препоръки, месецът за вас ще бъде стабилен и хармоничен. Бъдете позитивно мислещи.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, очаква ви един прекрасен месец. Таро картите ви са прекрасни. В любовта са възможни разочарования и проблеми, но и големи победи. За финансовото ви състояние не се притеснявайте. Възможно е да инвестирате или ако вече сте, сега да увеличите печалбите си. През април, животът ви може да заприлича на увеселителен парк. Ще се редуват възходи и падения, а здравословно ще сте в добра форма, пише az-jenata.bg

Рак

Раците ще трябва да подбират внимателно хората, с които контактуват през този месец. Тези личности, които ви носят страх, напрежение, несигурност, ще искате да ограничите. Ще се наложи да направите и някои компромиси свързани с роднини. Въпреки че началото на април няма да ви се стори много светло, не се колебайте да планирате. През втората половина на месеца, ще имате възможности да подобрите своето финансово състояние.

Лъв

Вашата вътрешна сила и самочувствието ви ще ви направят устойчиви на изпитания. Дори и да има сложни ситуации, не бива да забравяте, че ще се справите. Ако искате да постигате успехи в работата, дайте максимума от себе си. Всяко усилие ще си заслужава. Ръководството ще оцени възможностите ви. Не забравяйте да се храните здравословно и да си почивате достатъчно.

Дева

Още в началото на април, вниманието ви ще бъде фокусирано върху създаването на семеен комфорт. Любимите ви хора ще оценят усилията ви и ще ви се отблагодарят подобаващо. Бъдете внимателни с това как харчите.

Везни

Таро картите съветват представителите на зодията да бъдат с повишено внимание. Що се отнася до работата и финансите, в много случаи ще разчитате на вашата интуиция. По отношение на романтиката и любовта ще бъдете повече от вдъхновени. Но ще бъде важно да проверите съвместимостта си с определен човек, преди да предприемете важни стъпки и да започнете връзка.

Скорпион

Притесненията ви ще бъдат свързани с доходите ви, които ще бъдат по-малки. Но април ще ви донесе ценен опит, който ще ви е от полза в бъдеще. Здравословно ще се чувствате добре. Възможно е да получите някои предложения, свързани с работа, взаимоотношения, но да не сте сигурни дали да ги приемете сега или на по-късен етап. Възможно е нещо да не ви допада в това предложение – пари, партньор. Контролът над живота ви е в собствените ви ръце. Помощ няма да ви липсва.

Стрелец

Вашите мисли и сърцето ви, ще бъдат изпълнени с любов, дори в трудни моменти. Личният ви живот ще бъде хармоничен. Хубаво е да се погрижите за любимия човек, да внесете повече романтика във вашата връзка. През новия месец ще успеете да контролирате финансите си, а пари ще има. Здравословно всичко ще бъде наред.

Козирог

Таро картите за април показват, че Козирозите ще трябва да бъдат лидерите във връзката си, ако искат да я спасят. Любимият човек може да се чувства отегчен, да е попаднал в рутина и определено не очаквайте от него да внесе разнообразие в личния ви живот. Някои Козирози също ще се отегчат и дори може да си потърсят други обекти на забавление. Не бързайте! По отношение на финансите ще имате просперитет.

Водолей

Април е подходящ месец да влезете в нова форма – здравословно хранене, спорт, разкрасяващи процедури. В случай че на този етап финансовото ви състояние не ви го позволява, не се обезсърчавайте. През лятото също ще имате добри моменти да се погрижите за себе си. През април, Водолеите ще се научат да бъдат по-гъвкави, а пред вас ще се открият редица отговори на въпроси, които ви вълнуват.

Риби

Не чакайте чудеса. Всичко е във вашите ръце и вашия контрол, ако искате да промените нещо по отношение на парите. Ще се наложи да планирате, да бъдете с хладен ум, а не с емоции. Картите таро показват, че ви очаква благополучие. Ако търсите своята половинка, това може да се промени в края на месеца. Обърнете внимание на здравословното си състояние, това как се храните, възможни са неразположения с храносмилането.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени