Тарифата на Мира Добрева – 10 бона на час!

„Не ставам от леглото за по-малко от 10 бона!“. Тази реплика може и да ви звучи позната от не много далечното минало като запазена марка на супермодела Линда Еванджелиста. Тя наистина я произнася в разцвета на бляскавата си кариера. Но в наши дни и на родна територия фразата излиза от устата на тв водещата и риалити героиня Мира Добрева, пише в. „Уикенд“.

Позитивната миловидна блондинка, която разпръсна своята смиреност и доброжелателност в ефира на последния сезон на „Биг Брадър“, има и друго лице. То е много повече бизнес ориентирано в сравнение с духовния имидж, който много държи да поддържа. А ангелската му маска рязко пада, стане ли въпрос за пари.

„10 бона“, отговаря със строг делови глас съпругата на Жоро Торнев на всяка покана, която получава за участие в официално събитие. За по-малка от тази сума Мира Добрева не удостоява с присъствието си дори за час нито едно светско парти, кампания, дори благотворителни кауза, разкриват добре запознати с тарифата на блондинката хора. С тази цена водещата на БНТ надминава дори господарката на платеното позициониране по светски срещи, Николета Лозанова. Тарифата на далеч по-младата плеймейтка е поне 3 пъти по-ниска от тази на 46-годишната БНТ дама. Може би именно заради тази завишена стойност в последно време Мира Добрева е изчезнала от светския живот на страната.

Още по-любопитен е фактът, че освен като водеща и платена гостенка на събития, или пък за да задържи този висок стандарт, Мира Добрева се вихри и в друго амплоа. Оказва се, че тя има една неподозирана от никого силна страна, а именно – историята. Блондинката се изявява като консултант на предаването „История.БГ“. Благодарение на богатата си обща култура и на задълбочените си познания по средновековна история, Възраждане и всичките войни, в които страната ни някога е участвала, съпругата на режисьора Жоро Торнев, която иначе има икономическо образование, допринася за всяко издание на историческото предаване, любимо на много зрители на обществената телевизия. Тя консултира културолози, траколози, медиевисти и богослови и всякакви други тесни специалисти?

„Хонорарът ѝ за този къртовски труд едва ли е 10 бона, но все е нещо”, коментират колеги на русокосата водеща.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени