site xnxx india motel footjob. wifelovers

Така тестото втасва за 10 минути

По-вкусно, пухкаво и въздушно от домашното тесто няма. Не всяка домакиня обаче е склонна да се заеме със задачата сама да го приготви у дома, тъй като всички знаем колко досадно е онова продължително чакане маята да се активира и тестото да бухне, пише actualno.com

Усмихнете се, защото имаме добра новина за вас. Днес ще ви споделим рецептата за перфектното тесто, което е готово само за 10 минути и веднага след това ще можете да си приготвите всички онези печива, които ви се похапват.

Как се прави перфектното тесто за 10 минути?

• 700 гр. пшенично брашно;

• 350 мл. вода;

• 3 с.л. захар;

• 1 к.л. сол;

• 4 с.л. олио;

• 80 гр. масло;

• 33 гр. мая.

Начин на приготвяне: Маята трябва да се извади от хладилника час по-рано, така че да се отпусне и в процес на готвене на тестото да е на стайна температура. Предварително включете фурната да се загрява и започнете с подготовката на маслото и водата. Сложете ги в общ огнеупорен съд и ги вкарайте във фурната за няколко минути, докато маслото се разтопи. След като извадите съда, добавете олио, захар, сол и мая. Веднага след това преминете към пресяването на брашното. Смесете сухата съставка с течните и омесете меко и пухкаво тесто. Можете да започнете с оформянето на питки или друго, което планирате да сготвите. Не се налага да чакате и секунда. Тайната е в самото печене. Когато сте готови с вкусотията, пъхнете тавата във фурната и първите 10 минути печете на отворена врата. Едва след това затворете вратата на фурната и продължете с печенето, докато тестените изделия не добият златиста коричка. Спецификата е в двуетапното печене. Независимо какво сте решили да сътворите – сладък сладкиш или солени питки, те ще се получат отлично, а вкусът им няма да има равен. Опитайте следващия път и си спестете време, което можете да вложите в забавления със семейството или пълноценна почивка в края на работния ден!

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal