Тайни от миналото изплуват в „Откраднат живот“

Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица.

Новопристигналият гастроентеролог Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията като професионалист и като личност. Връзката ѝ с доктор Ковачев няма да остане тайна за дълго, след като се тя се окаже обект на увлечението на доктор Пенев.

Интересът му към доктор Чилингирова ще започне с комична ситуация и ще продължи с медицински казус, който ще предизвика известни сътресения за главния лекар. Най-голямото разкритие за Нора и дълбокото ѝ минало ще бъдат направени от Евгения, която ще попадне на стара снимка. Кой присъства на нея и кои роднински връзки ще излязат на повърхността, зрителите ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

Междувременно битката за надмощие в болницата ще се превърне в ултимативен разговор между доктор Тасев, Чакъров и професор Цонев. Правилата на играта ще бъдат усложнени и от тежкото раждане на съпругата на влиятелен бизнесмен.

Доктор Огнянова ще стигне до крайности в новите епизоди на „Откраднат живот“. „Моята героиня е имала само няколко мъже в живота си, но свързани със сериозни и драматични истории. В новия сезон има един епизод на режисьора Яна Титова, който чакам с огромно нетърпение, в който много истини ще излязат наяве“, разказа Диана Димитрова в „Събуди се“.

Актрисата загатна, че предстои развитие в историята на доктор Огнянова и доктор Ковачев и допълни, че следи епизодите в ефир, тъй като е самокритична и наблюдава себе си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

0
0

Коментарите са затворени