site xnxx india motel footjob. wifelovers

Съпрузи умориха милионер от глад заради наследство

Във Великобритания е започнал процесът срещу съпрузите Линда и Уейн Рикард. Те са заподозрени в убийството на собственика на дома им, милионера Джеймс Сутеран, информира „Дейли Мейл“. Двойката е лишавала Сутеран от храна и минимални грижи, което е довело до смъртта му.

От 2006 г. семейната двойка живеела във фермерска къща в Оксфордшир, собственост на Сутеран. Според разследването, те са планирали да ограбят възрастната му майка Джой и него самия.

За целта 62-годишната Линда Рикард е фалшифицирала завещанията им, за да получи след смъртта им половината от имението на Джой на стойност 1,5 милиона британски лири и една трета от богатството на Сутеран, което се равнявало на 3,5 милиона лири.

През 2012 г. Джой е починала на 92-годишна възраст, а 18 месеца по-късно е умрял и Сутеран, който бил на 59 години. Преди смъртта си той се оказал прикован на легло и бил напълно зависим от Линда Рикард, която му станала медицинска сестра.

Според твърденията на очевидец, той е бил зле хранен, не му е било позволено да гледа телевизия или да чете, както и спалното му бельо не е сменяно с месеци.

До март 2014 г. Сутеран е отслабнал с 57 килограма и е починал от белодробна инфекция, която се е развила на фона на изтощението му. Когато тялото му било намерено, до него имало чиния с шоколад, поничка и обяд от „Макдоналдс“.

Линда и Уейн Рикард са признали, че са фалшифицирали завещанията, но са отрекли да са замесени в смъртта на Сутеран. Те са обвинени в убийство и редица други престъпления, свързани с обстоятелствата около смъртта на мъжа.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal