Съдбата нанесе жесток удар на Савина от „Антибиотика“

Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците на женското трио „Антибиотика“, нашумяло през 90-те с безброй хитове. Савина Петкова-Кирякова е изправена пред голяма драма в живота си, който до вчера беше като щастлива приказка, а днес поставя нея и любимите ѝ хора пред сериозно житейско изпитание.

Вече повече от 2 години, съпругът на Сави – Никола се бори с терминален мозъчен тумор, етап 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три операции, последвани от химио и лъчетерапия, но за съжаление ракът е много агресивен и продължава да се връща. В момента се подлага на друго лечение, за което са необходими много средства, които да подпомогнат медицинските разходи, които изисква заболяването. Към момента са събрани 36 000 долара, но крайната цел е 100 000 долара.

Десетки приятели и близки до семейството станаха съпричастни с нелеката ситуация и призоваха за помощ. „Когато любовта е по-силна от всичко. Малките жестове могат да променят света! Бъдете добротворци“, написа колежката на Сави – Ирра. Ани и Силвия от „Антибиотика“ също подкрепиха своята приятелка и дългогодишна спътница в кариерата, пише Хотнюз.

Савина и Никола са родители на прекрасна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е установило да живее в Америка – Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави заминава на екскурзия зад Океана, но точно тогава среща случайно и Никола, с който са бивши съученици и така преоткриват любовта си години по-късно.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени