Сузанита излезе от клиниката за наркозависими и първото, което направи е…

Сузанита излезе от клиниката за зависими, където се лекуваше близо месец. Веднага след като се прибра у дома, дъщерята на Орхан Мурад се отправи към любимито си тату студио под тепетата, за да си направи нова татуировка.

Скандалната певица закри стар надпис на бедрото си, като върху него избра да постави голяма рисунка – гълъб, обграден от цветя, пише Trafficnews. Много хора правят татуировка с образа на гълъб като талисман срещу злите сили, както и символ на изкупление. Птицата също така е символ на любов, лоялност и семейни връзки.

На 29 април Сузанита дори пусна лайв видео от студиото, а от него стана ясно, че заедно с нея е и майка ѝ Шенай Мурад. Пловдивчанката сподели с последователите си и няколко сторита, на които бе в компанията на семейството си.

По-рано този месец, в медийното пространство на няколко пъти излезе информация, че Сузанита е прекратила лечението си и възнамерява повече да не се занимава с музика. Тя обаче опроверга новините, като написа, че все още е в клиниката и няма намерение да спира да пее, дори скоро на екран ще излезе новата ѝ песен.

По време на престоя си в лечебното заведение, г-ца Мурад публикува и мило послание, отправено към гаджето ѝ, по случай годишнината им.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени