Стар милиардер отмъсти жестоко на бившата си жена със… (СНИМКИ)

Строителен предриемач от Ню Йорк реши да подразни бившата си съпруга със снимка на новата си жена, но не просто снимка в социалните мрежи, а с фотос висок 12 и широк 7 метра. 81-годишният милиардер Хари Маклоу е строителен предприемач, който притежава една от най-високите жилищни сгради в Западното полукълбо.

Когато Маклоу финализира продължилото 14-седмици бракоразводно дело с бившата си съпруга Линда, с която имат 50-годишен брак, той използва фасадата на сградата, за да го отпразнува. Още по-жестокото в случая е, че в сградата се намира апартаментът на бившата му жена Линда, въпреки че тя успява да разтрогне договора като част от развода.

Маклоу закача огромни снимки на себе си и на новата жена в живота си – Патриша Ландо, и определя този свой ход като „обяснение в любов.“ Едва ли обаче е само това, тъй като снимките са наистина огромни. “Тъй като не се женя лятото в Хамптънс, не можах да наема самолет, който да мине над крайбрежието и да развее плакат с надпис. Затова си помислих: “Аз притежавам сграда. Защо не сложа нещо на моята собствена сграда?’”

Маклоу все още не е обявил кога ще свали огромните снимки.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени