site xnxx india motel footjob. wifelovers

Стабилно е състоянието на блъснатите в Петрич младежи

0

Стабилизирано е състоянието на блъснатите с кола младежи  в  Петрич.

Синът на ексикономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги рани трима тийнейджъри на тротоар в Петрич снощи, припомня струма.бг.  Пламен Попстоянов напусна системата, стана управител на „Петричка праскова“ и неин ликвидатор. Около името му и предприятието имаше големи скандали, които стигнаха и до съда.

Младежът е изтървал управлението на автомобила си и се е врязал в заведението. Тийнейджърите се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

Пострадалите са в съзнание и са контактни, каза още дежурният лекар д-р Михайлов. Те са с тежки травми на крайници, като на раненото 15-годишно момиче му предстоят още възстановителни операции.

Ампутация на крака на 17-годишното момче, блъснато от автомобила, се наложила на мястото на инцидента. Това обясни пред Дарик д-р Александър Попов от Спешния център в Петрич:

„Стигна се до травматична ампутация на място още. Другото момиченце беше с фрактура на подбедрица“.

Състоянието на децата е стабилизирано, но все още се извършва кръвопреливане:

„Наша линейка пътува за още кръв. Има нужда от още кръвопреливане. Стабилизирани са, но до степен, че се налага кръвопреливане“, допълниха от болницата.

Третото пострадало дете е 16-годишно момиче, което е било с по-леки наранявания и вече е освободено от болницата.

„Прието е в спешния център с порезни наранявания. Пренасочено е към лечебното заведение, а по-късно е освободено по негово настояване, за да продължи вкъщи“, каза още доктор Попов.

Той обясни, че за 15-годишното момиче с наранявания в областта на подбедрицата предстои още една операция. Той обясни, че децата са били спасени благодарение на бързата реакция на лекарите.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal